GÜRSU’ DA ARA

Yenidoğan Mahallemiz’in Talepleri Dinlendi

Belediye Başkanımız Mustafa Işık, Ak Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın ile birlikte Yenidoğan Mahallemiz’de, mahalle sakinleriyle biraraya geldi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım’ın da katıldığı toplantıda, Yenidoğan Mahallemiz sakinlerinin talepleri dinlendi
.
 Talepleri tek tek dinleyen Aydın, mahalle sakinlerinin beklentilerinin hayata geçirilmesi için ilgili yetkililerle görüşerek konulara ilişkin yönlendirmeler yaptı.

Yenidoğan Mahallemiz’de yaşanan sıkıntıların çözümleri için önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Işık, “Gürsumuz’un gelişimi yolunda yoğun ve özverili çalışmalar yapıyoruz. Yenidoğan Mahallemiz’de yaşanan sorunların çözümünde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Belediyemizce gerçekleştirilen çalışmalarla; Yenidoğan Mahallemiz Meşelik Mevkii’nde altyapı sorunu çözüldü. Ramiz Yiğit Caddesi, başta olmak üzere cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları yapıldı. Spor Kompleksi yapılacak alan kamulaştırılarak projelendirilmiş ve yakında inşaat çalışmaları başlatılacak olup, Kapalı Pazar Yeri ve park alanı konularında da planlama çalışmaları yapılmakta.